Bad Experten

NYT BADEVÆRELSE eller renovering af det gamle?

Vi udføre alle typer opgaver i forbindelse med nyt badeværelse.

Går du med tanken om et nyt badeværelse eller måske fornyelse af det gamle, så kontakt os for en uforpligtende snak.

Som badeværelses expert kan vi tilbyde, at du får en professionel totalleverandør. Dette betyder bl.a. at du har en fast kontaktperson under hele forløbet. Du vil aldrig blive henvist til
andre, men altid få en kompetent og ansvarsfuld service her og nu.

Din kontakt person styrer hele forløbet med sikker hånd og koordinerer den samlede indsats lige fra indretningsforslag til murer, tømrer, maler, elektriker og VVS. Vi lægger stor vægt på detaljer og høj kvalitet.

Hos os er kun det bedste er godt nok.

Kvalitet

Vi bestræber os på at udføre et kvalitetsarbejde, hvor vi benytter os af leverandører hvis produkter hele tiden udvikler sig efter tidens trends samt lever op til alle gældende myndighedskrav og vi lægger stor vægt på at vores håndværkere er omhyggelige og interesseret i at levere en god oplevelse.

Tid

Vores erfaring viser at et nyt badeværelse tager tid og fylder meget i bygherrens liv, dels i beslutningsfasen og dels i de ca. 5 uger det i gennemsnit tager fra vi river badeværelset ned til det nye og tidssvarende badeværelse står klar. Vi ved også at det sviner mere end de fleste forestiller sig.

Heldigvis opvejes det klart af glæden over at få et nyt badeværelse, hvor alt fungerer og er nemt at renholde. Vi stiller også gerne en bad- og toilettrailer til rådighed i hele byggeperioden, så familien kan fungere optimalt mens det nye badeværelse bliver til.

Gode råd og vejledninger

Som badeværelses expert er vi meget gerne behjælpelige med gode råd og vejledninger når beslutningerne skal tages. I byggeperioden gør vi selvfølgeligt alt hvad vi kan for at begrænse generne og få dit nye badeværelse afleveret indenfor den aftalte tidsperiode og til den aftalte pris. Ønsker du et uforpligtende besøg for en snak om de muligheder der kunne være, er det naturligvis uden beregning.

Ideoplæg, tilbud og honorar

Ønsker du et detaljeret idé-oplæg til netop dit nye badeværelse, er du velkommen til at kontakte os for aftale om besøg, hvor vi kan snakke detaljer og foretage en opmåling for udregning og afgivelse af et komplet tilbud.

Det første besøg er gartis. Ønsker I derefter at arbejde videre med os, vil vi gerne indrette og tegne badeværelset i 3D

I kan finde inspiration i Dansani's katalog

Pris

I gennemsnit vil en typisk totalrenovering ligge med en m2 pris på mellem 35.000,- og 60.000 kr. inkl. moms. Typisk vil et mindre badeværelse samt et badeværelse på 1. sal og i ejendomme have en større m2 pris og større badeværelser vil typisk have en mindre m2 pris.

Vi håber med disse oplysninger at vi lever op til dine forventninger og vælger du os som leverandør af dit nye badeværelse vil vi glæde os til at høre fra dig.

Sådan arbejde vi sammen!

Læs her, hvorfor Bad Experten er din garanti for den optimale løsning og en god nattesøvn:

  • Når du kontakter os, kommer vi til et uforpligtende møde i dit hjem for at se lokalerne, høre om jeres ønsker og inspirere jer, så vi sammen finder den helt rigtige løsning. Vi måler også op og tager digitalfotos af de involverede rum.
  • Efter vores indledende møde giver vi jer en fast pris på arbejdet.
  • Når I har accepteret vores tilbud, udarbejder vi et indretningsforslag i 3D, som vi kan tale videre ud fra. Samtidig laver vi en detaljeret tidsplan for opgaven, som inkluderer alle de forskellige entrepriser.
  • Undervejs i arbejdet dækker vi selvfølgelig alt af i huset, ligesom vi rydder grundigt op efter os, inden vi går – hver dag!
  • Når du hyrer Bad Experten, styrer og koordinerer vi ikke bare VVS arbejdet men også alle underentreprenører på opgaven. Vi har haft de samme samarbejdspartnere i mange år og kan stå inde for dem, både fagligt og menneskeligt.
  • Vi afleverer opgaven ved at gennemgå alt i detaljer sammen med dig. Så er du sikker på, at det hele er præcis, som vi aftalte.

Nyt badeværelse - Kontakt Bad Experten

Bad Experten har lavet nyt badeværelse for mange tilfredse kunder i Roskilde, Lejre og Hvalsø, men vi kommer gerne til både Holbæk og Ringsted.